De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinontwerp

Tuinontwerp

De kracht van een goed tuinontwerp

Maak een afspraak

Van idee tot het ontwerp

De kracht van een goed tuinontwerp

Een goed doordacht tuinontwerp vormt de solide basis voor een succesvolle tuinaanleg. Het ontwerp fungeert als een visuele plattegrond waarop wordt bepaald wat er in jouw tuin past en hoe alles harmonieus kan worden ingevoegd. Door te werken met een goed ontwerp in de hand, kunnen we de uitvoering van het project soepel en efficiënt laten verlopen. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst helpt het je om jouw budget maximaal te benutten en eventuele onverwachte kosten te minimaliseren. Daarnaast resulteert een zorgvuldig ontwerp in een tuin die op de lange termijn weinig aanpassingen behoeft, waardoor je geld en tijd bespaart. Het zorgt er ook voor dat de plaatsing van materialen en elementen in jouw tuin goed doordacht is, zodat deze optimaal functioneren en er esthetisch aantrekkelijk uitzien. Overweeg daarom een professionele tuinontwerper in te schakelen om ervoor te zorgen dat jouw tuinontwerp aan al deze criteria voldoet en om de best mogelijke resultaten te behalen bij de aanleg van jouw droomtuin.

Wil je zeker zijn van een tuinontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en kostenefficiënt? Onze professionele tuinontwerpers hebben ruime ervaring in het creëren van ontwerpen die voldoen aan al jouw wensen en behoeften. Ontdek hoe een goed doordacht tuinontwerp het verschil kan maken in de efficiëntie van jouw tuinaanlegproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden voor jouw droomtuin.

 

Bestratings- en beplantingsplannen visualiseren

Wij helpen je graag ben het visualiseren van je stijl

Wij doen meer dan alleen een mooi plaatje maken. We denken goed na over hoe we de stenen in je tuin gaan leggen en waar we planten gaan zetten. Het bestratingsplan zorgt ervoor dat de paden en plekken waar je loopt er niet alleen goed uitzien, maar ook handig zijn. We willen dat alles duurzaam en slim wordt aangelegd, met aandacht voor dingen zoals waar de zon schijnt en hoe het water wegloopt. Het beplantingsplan is onze aanpak voor een groene en gezellige tuin. We kiezen planten die er mooi uitzien, makkelijk te onderhouden zijn en goed passen bij de omgeving. Of je nu van kleurrijke bloemen houdt, groene struiken wilt, of gezellige bomen, ons beplantingsplan past bij wat jij mooi vindt en wat goed groeit waar jij woont. Door samen te werken met gedetailleerde bestratings- en beplantingsplannen zorgen we ervoor dat je tuin niet alleen bij de start mooi is, maar ook in de jaren erna goed blijft. Bel ons gerust om te bespreken hoe we deze plannen kunnen maken en jouw tuin helemaal naar wens kunnen maken.

Voorbeelden van tuinprojecten

Berkelstraat in Almere

Tuinproject op de Schokker in Zeewolde

Schokker in Zeewolde

Tuinrenovatie in Huizen door Snijers Tuinen met houten schutting, betegeld terras, moderne eettafel met banken, groen gras en stapstenen.

Wasbeer in Huizen

Word blij van jouw tuin

Ervaar ons vriendelijke, creatieve en deskundige zelf!

Maak een afspraak

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024