De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Overkappingen

Overkappingen

Laat een terrasoverkapping maken die jij mooi vindt!

Maak dan kennis met de overkappingen van Snijers Tuinen. Wij maken ze op maat en doen dat uitsluitend met onze eigen timmermannen om jou zo van de beste kwaliteit te garanderen.

Maak een afspraak

Terrasoverkappingen van Snijers

Jouw perfecte buitenshuis ruimte

Wij zijn gespecialiseerd in terrasoverkappingen en doen dit met passie en expertise. Daarom ben je bij ons verzekerd van hoogwaardige, duurzame en betaalbare terrasoverkappingen. Ons aanbod omvat verschillende types, materialen en een breed scala aan opties. Bij ons vind je terrasoverkappingen zoals veranda’s, carports en pergola’s. Daarnaast vervaardigen we ook tuinhuisjes en blokhutten met aangebouwde overkappingen.

Overkappingen en tuinhuisjes op maat

Zullen we jouw droomoverkapping binnenkort realiseren

Welk type overkapping zoek je? We nodigen je uit om samen met ons de ideale oplossing voor jouw buitenruimte te verkennen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, zodat we ter plaatse de situatie kunnen beoordelen en een nauwkeurig beeld krijgen van de mogelijkheden. Met deze persoonlijke benadering kunnen we vervolgens een op maat gemaakt en concurrerend prijsvoorstel voor je samenstellen. Ontdek de vele mogelijkheden om jouw tuin te transformeren en geniet binnenkort van een prachtige, functionele overkapping. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen en jouw wensen werkelijkheid te laten worden.

Voorbeelden van tuinprojecten

Perspectief in Zeewolde

Tuinrenovatie project aan de Moesson in Zeewolde door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Moesson in Zeewolde

Tuinrenovatie in Huizen door Snijers Tuinen met houten schutting, betegeld terras, moderne eettafel met banken, groen gras en stapstenen.

Wasbeer in Huizen

Word blij van jouw tuin

Ervaar ons vriendelijke, creatieve en deskundige zelf!

Maak een afspraak

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creƫert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024