De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinaanleg en renovatie in Lelystad

Tuinaanleg en renovatie in Lelystad

  • Lelystad Haven: Ruime tuinen waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij creëren hier droomtuinen die volledig aan jouw wensen voldoen en waar elk detail telt.
  • Lelystad Centrum: Hartje stad met een groene touch. Onze ontwerpen integreren stedelijke elegantie met praktische groenvoorzieningen, perfect voor een stads tuin.
  • Lelystad Zuid: Karakteristieke tuinen die de diversiteit van de wijk weerspiegelen. Ideaal voor unieke, opvallende tuinontwerpen die een verhaal vertellen.

In de wijken van Lelystad, waaronder Haven, Centrum, en Zuid, onderscheidt Snijers Tuinen zich door onze diepgaande kennis en professionele aanpak in tuinaanleg en tuinrenovatie. Ons team van deskundigen en toegewijde tuiniers garandeert een vlotte en prettige realisatie van elk project, groot of klein.

Maak een afspraak
Tuinrenovatie project aan de Hondsrug te Lelystad
Tuinrenovatie project aan de Hondsrug te Lelystad

Wat bieden wij u onder andere

  • Bestrating die Past: Van sierlijke looproutes tot indrukwekkende terrassen, wij leggen alles perfect aan. Kom voor inspiratie naar onze showtuin in Lelystad.
  • De Beste Planten: Zorgvuldig geselecteerd om optimaal te gedijen in Lelystad’s unieke bodem en klimaatcondities.
  • Prachtige Overkappingen & Tuinhuisjes: Verleng het buitenleven en geniet het hele jaar door van je tuin.
  • Tuinontwerp: Visualiseer je toekomstige tuin met onze deskundige ontwerpen.

Wellicht herken je ons van onze projecten aan de Fruitweg en de Berkelstraat in Almere.

Beplanting, kennis van groen

Het kiezen van de juiste planten is cruciaal voor de sfeer en het onderhoud van je tuin. Snijers Tuinen heeft uitgebreide kennis van plantensoorten die uitblinken in de Lelystadse grond en klimaat. Wij zijn ook ervaren in het werken met volgroeide bomen, wat jouw tuin direct een luxe uitstraling geeft.

Tuinrenovatie project aan de Hondsrug te Lelystad
Tuinrenovatie project aan de Hondsrug te Lelystad

Overkappingen en Tuinhuisjes

Verrijk je tuinervaring met een op maat gemaakte overkapping of tuinhuisje. Onze specialisten ontwerpen en bouwen constructies die perfect aansluiten bij jouw wensen en de architectuur van je woning. Alle voorzieningen, van verlichting tot elektronica en leidingwerk, worden door ons verzorgd.

Maak een afspraak

Kies voor kwaliteit en professionaliteit met Snijers Tuinen

Samenwerken met tuinexperts hoeft geen gedoe te zijn als je kiest voor een betrouwbare partner. Ons team zorgt voor een professionele benadering van begin tot eind. Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin in de wijken Haven, Centrum, en Zuid van Lelystad en neem contact op. Wij komen graag bij jou langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook voor bedrijventerreinen.

Voorbeelden van tuinprojecten in Lelystad

Een deel van de gerenoveerde tuin met een houten schutting, sfeerverlichting, en een moderne bank onder een pergola, gebouwd door Snijers Tuinen. Tuinrenovatie in Lelystad

Hondsrug in Lelystad

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024