De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinaanleg en renovatie in ‘t Gooi

De prachtige Tuinen in ‘t Gooi

  • Blaricum: Luxueuze tuinen in een van de meest exclusieve gebieden van Nederland. Onze ontwerpen weerspiegelen de elegantie en de landelijke charme van Blaricum.
  • Laren: Bekend om zijn kunstzinnige sfeer en groene omgeving. Wij creëren sfeervolle tuinen die passen bij de esthetische waarden van Laren.
  • Naarden: Met zijn rijke geschiedenis en prachtige vestingwerken biedt Naarden een unieke achtergrond voor onze tuinontwerpen.
  • Bussum: In deze groene en rustige omgeving leggen wij de focus op harmonieus ontworpen tuinen die de natuurlijke schoonheid van de regio versterken.
  • Hilversum: De dynamische mediastad met ruimte voor zowel moderne als traditioneel geïnspireerde tuinen. Onze ontwerpen in Hilversum combineren functionaliteit met esthetiek.

In ‘t Gooi, met plaatsen als Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, en Hilversum, staat Snijers Tuinen bekend om onze uitgebreide expertise en professionele aanpak in tuinaanleg en tuinrenovatie. Ons team van deskundige tuinarchitecten en ervaren tuiniers zorgt ervoor dat elk project met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Maak een afspraak
Tuinrenovatie project aan de Snip in Blaricum door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Wat wij bieden in het ‘t Gooi

  • Bestrating die Past: Van elegante tuinpaden tot uitgebreide terrassen, wij leggen alles met zorg en precisie aan.
  • De Beste Planten: Zorgvuldig gekozen om te gedijen in het klimaat van ‘t Gooi, onze planten zorgen voor een bloeiende tuin het hele jaar door.
  • Prachtige Overkappingen & Tuinhuisjes: Creëer meer ruimte om van je tuin te genieten, ongeacht het seizoen, met onze op maat gemaakte overkappingen en tuinhuisjes.
  • Tuinontwerp: Ontvang een professioneel ontwerp dat de potentie van je tuin maximaliseert.

Misschien heb je ons al gezien bij projecten aan de Beukenlaan in Hilversum of de Zwarteweg in Bussum.

Beplanting, kennis van groen

Het kiezen van de juiste planten is cruciaal voor het uiterlijk en onderhoud van je tuin. Bij Snijers Tuinen hebben we diepgaande kennis van plantensoorten die perfect zijn voor de Gooise bodem en klimaat. Wij zijn experts in het werken met volwassen bomen die een onmiddellijke impact hebben op de uitstraling van je tuin.

Tuinrenovatie project op de Zwarteweg te Bussum door Snijers Tuinen
Tuinrenovatie project aan de Snip in Blaricum door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Overkappingen en Tuinhuisjes

Maximaliseer je buitenleven met onze op maat gemaakte overkappingen en tuinhuisjes, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij je wensen en de stijl van je woning.

Maak een afspraak

Met Snijers Tuinen kies je voor kwaliteit en professionaliteit

Onze tuinexperts maken het aanleggen van een nieuwe tuin een zorgeloos en plezierig proces. Van het eerste ontwerp tot de laatste oplevering, ons team zorgt voor een professionele benadering. Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin in ‘t Gooi, van Blaricum tot Hilversum, en neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Voorbeelden van tuinprojecten in ‘t Gooi

Tuinrenovatie in Huizen door Snijers Tuinen met houten schutting, betegeld terras, moderne eettafel met banken, groen gras en stapstenen.

Wasbeer in Huizen

Voorzijde van een huis met een kronkelend pad door de tuin, bij een tuinrenovatie in Hilversum door Snijers Tuinen

Beukenlaan in Hilversum

Tuinrenovatie project aan de Snip in Blaricum door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

De Snip in Blaricum

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024