De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinaanleg Zeewolde

Tuinaanleg met Moderne Ontwerpen in het Mooie Zeewolde

In Zeewolde, één van de jongste gemeenten van Nederland, biedt elke nieuwe tuin een kans voor jouw creativiteit en tuinwensen. Wij werken er al meer dan 10 jaar met veel plezier en zijn er ook gevestigd. Snijers Tuinen benut de unieke kansen van dit jonge dorp met moderne tuinontwerpen die perfect passen bij de frisse en dynamische sfeer van Zeewolde. Geen wijk is hetzelfde. Van de grond af aan bouwen we tuinen die niet alleen nieuw en uniek zijn, maar ook vooruitstrevend in ontwerp en uitvoering. Wij zijn vertrouwd met straatwerk en maken daarnaast ook overkappingen, leggen zwembaden aan en regelen de beplating en de bomen.

Maak een afspraak

Een mooie tuin vereist niet noodzakelijk extra inspanning

De architectuur in Zeewolde is een boeiende mix van oud en nieuw, van traditionele charme tot hedendaagse strakheid. De diversiteit zie je bijvoorbeeld terug in onze Ibiza tuinaanleg, de Japanse tuin op de Meidoorn vergelijk. Wij maken elk tuinontwerp, zolang het maar bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistische tuin die de moderne lijnen van je huis accentueert of een groene, klassieke tuin die beter bij een traditionelere woning past, Snijers Tuinen creëert een buitenruimte die jouw persoonlijke stijl en de unieke architectuur van Zeewolde weerspiegelt.

Wij maken compleet aangelegde tuinen, van bestrating tot en met het zwembad

Snijers Tuinen biedt een totaaloplossing voor jouw nieuwbouwtuin. Met ons grote team zorgen we voor een snelle en zorgvuldige tuinaanleg van alle elementen die jij wenst – bestrating, overkappingen, beplanting, en zelfs zwembaden. Elk project wordt met precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, zodat jouw tuinaanleg in Zeewolde echt iets is om blij van te worden en dat in elk seizoen.

Jouw nieuw aangelegde tuin in Zeewolde, zonder gedoe voltooid

Kiezen voor Snijers Tuinen betekent kiezen voor gemak. Wij begrijpen dat je bij een nieuwbouwhuis genoeg aan je hoofd hebt. Daarom nemen we alle zorgen rondom de tuinaanleg uit handen. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, ons team werkt efficiënt en effectief om jouw droomtuin werkelijkheid te maken, zonder gedoe.

Maak een afspraak

Gerealiseerde Tuinprojecten in Zeewolde

Tuinproject op de Schokker in Zeewolde

Schokker in Zeewolde

Tuinrenovatie project aan de Meidoorn in Zeewolde door hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Dwingelderveld in Zeewolde

Tuinrenovatie project aan de Moesson in Zeewolde door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Moesson in Zeewolde

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024