De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Bestrating

Bestrating

Laat jouw bestrating leggen door onze stratenmakers

Communiceren met stratenmakers kan een project op zich zelf zijn. Bespaar jezelf tijd, gedoe en eindeloos wachten door je straatwerk door ons te laten regelen.

Maak een afspraak

Van klinkers tot en met ceramische tegels

Professionele bestrating voor elk soort straatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in bestrating en kunnen elke vorm van straatwerk in je tuin realiseren. Of je nu kiest voor ceramische tegels, grote betontegels, koppelstones, of klinkers, zolang we het juiste ophoogzand gebruiken, realiseren we het met plezier.

Al meer dan 15 jaar actief

Waarom je voor ons moet kiezen voor bestrating

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief als toonaangevende experts in bestrating, en we hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in het realiseren van hoogwaardige tuinen en infrastructuurprojecten. Onze ervaren stratenmakers, in dienst van ons bedrijf of als betrouwbare ZZP’ers, werken dagelijks met passie aan het bestraten van tuinen, waardoor we een schat aan kennis hebben opgebouwd. Het feit dat we beschikken over een uitgebreid assortiment gereedschappen en tuinmachines, allemaal in eigen beheer, stelt ons in staat om efficiënt en snel te handelen. Onze reputatie is gebaseerd op de combinatie van snelheid en kwaliteit, en onze aanzienlijke capaciteit maakt ons tot een betrouwbare en stabiele partner voor al jouw bestratingsbehoeften. Kies voor ons voor een indrukwekkende bestrating van jouw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op door een afspraak te maken.

Voorbeelden van tuinprojecten

Tuinrenovatie project aan de Moesson in Zeewolde door Hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Moesson in Zeewolde

Berkelstraat in Almere

Een deel van de gerenoveerde tuin met een houten schutting, sfeerverlichting, en een moderne bank onder een pergola, gebouwd door Snijers Tuinen. Tuinrenovatie in Lelystad

Hondsrug in Lelystad

Word blij van jouw tuin

Ervaar ons vriendelijke, creatieve en deskundige zelf!

Maak een afspraak

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024