De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Besteed je tuinonderhoud uit zodat jij van je tuin kunt genieten

Laat onze hoveniers jouw tuinonderhoud regelen zodat je er weer van kunt gaan genieten. Door onze capaciteit kunnen wij sneller helpen dan wie dan ook.

Maak een afspraak

Besteed je onderhoud uit

Professioneel tuinonderhoud zonder omkijken

Aarzel niet langer om je tuin te laten onderhouden en plan een afspraak met ons. We beschikken over de kennis en het vakmanschap om je snel van dienst te zijn. We zijn experts in het ophogen van bestrating met ophoogzand, het verzorgen van tuingrond, het beplanten van tuinen, de zorg voor bomen en het nauwgezet onderhouden van je gazon. Daarnaast staan we paraat om je te assisteren bij het herstraten van je tuin. Kortom, je kunt op ons rekenen voor een zorgeloos beheer van je tuin.

Voor al jouw tuinonderhoud

Professioneel tuinonderhoud op maat

Bij ons kun je terecht voor al je tuinonderhoudswensen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder het reinigen van je terras, het gereedmaken van je tuin voor de lente en winter, en het onderhoud van je beplanting. Je kunt ons bellen voor alles, van het snoeien van je haag tot het verzorgen van je bomen.

Maak vandaag nog een afspraak en breng je tuin weer in topvorm. Bel ons voor een afspraak of vul het formulier in en je hoort doorgaans binnen enkele werkdagen van ons. We bedienen voornamelijk de regio’s Zeewolde, Lelystad, Harderwijk, Almere, Huizen, Laren en Blaricum.

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creƫert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024