De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Beplanting

Beplanting

Tuinbeplanting die bij jou en jouw tuin past

Tuinrenovatie project aan de Perspectief in Zeewolde Snijers-Tuinen - Hoveniersbedrijf

Binnenkort meer

Maak een afspraak
Tuinaanleg project aan de Kiekberg in Zeewolde Snijers-Tuinen - Hoveniersbedrijf

Ervaar onze groen expertise

Een Groene Tuin Met Planten en Bomen

Wij willen jouw tuindromen waarmaken en het liefst ook met een volwaardig groenplan van bomen en planten. Nu begrijpen we dat het regelen van een tuinaanleg soms lastig kan zijn. Sommige tuinbedrijven maken beloftes die ze niet nakomen, maar wij zijn anders. Wij houden ons aan onze afspraken.Ons doel is om jouw tuin mooi en groen te maken met veel planten en bomen. Of je nu houdt van kleurrijke bloemen of grote bomen, wij kunnen het voor je regelen. Ons team heeft veel ervaring en staat klaar om zelfs de moeilijkste projecten aan te pakken.

Bij Snijers Tuinen geloven we in goede service vanaf het begin tot het einde van het project. We luisteren naar jouw wensen en maken samen met jou een plan dat bij je past. We willen dat je trots bent op je tuin. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw tuindromen.

Beplanting, De Sfeermakers van Jouw Tuin

Laat je Bomen en Struiken regelen door ons

Wij zijn gespecialiseerd in beplanting en staan klaar om je te helpen bij het vinden van schitterende bomen en struiken die perfect passen bij jouw tuinontwerp. Dat tuinontwerp kunnen wij ook voor je maken, maar wij werken ook graag samen met jouw tuinarchitect. Want, ben je op zoek naar unieke exemplaren? Wij zoeken en leveren alleen de allerbeste, omdat kwaliteit voor ons van groot belang is. Zelfs kenners beschouwen ons als dé expert in beplanting en bomen, de Martin Gaus van tuinbeplanting, zogezegd. Met contacten in kwekerijen door heel Europa, vinden we voor elke soort beplanting de juiste leverancier. We kopen rechtstreeks bij deze kwekerijen, zodat we altijd goede kwaliteit kopen, en weten wat wij plaatsen in jouw tuin.

Wanneer het budget het toelaat, adviseren wij om te kiezen voor wat oudere beplanting. Zo ziet je tuin er meteen prachtig uit en geniet je snel van veel privacy, en maakt je tuin gewoon veel meer impact op jou en je omgeving. Bomen zien wij als kunstwerken. Daarom gaan we graag met je mee om de perfecte bomen uit te zoeken en vertellen je er graag alles over. We helpen je bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw wensen en jouw tuin. Je kan het natuurlijk ook gewoon helemaal aan ons over laten, wanneer je er alleen van wilt genieten, maar er geen extra tijd aan wilt besteden.

Bij ons zorgen we voor mooie beplanting die perfect aansluit bij jouw stijl en wensen. Maak een afspraak met onze beplanting-expertise.

Tuinrenovatie project aan de Meidoorn in Zeewolde door hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Voorbeelden van tuinprojecten

Tuinproject op de Schokker in Zeewolde

Schokker in Zeewolde

Tuinrenovatie project aan de Meidoorn in Zeewolde door hoveniersbedrijf Snijers Tuinen

Meidoorn in Zeewolde

Voorzijde van een huis met een kronkelend pad door de tuin, bij een tuinrenovatie in Hilversum door Snijers Tuinen

Beukenlaan in Hilversum

Word blij van jouw tuin

Ervaar ons vriendelijke, creatieve en deskundige zelf!

Maak een afspraak

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024