De tuinman in jouw regio
Van tuinontwerp t/m beplanting
Word blij van jouw tuin
Home | Tuinaanleg

Tuinaanleg

Geniet snel van je nieuwe tuin en laat je tuinaanleg aan ons over

Laat ons je tuin aanleggen van het ontwerp tot en met de beplating en de nazorg. Maak een afspraak, en wij geven je snel duidelijkheid met een scherpe offerte.

Maak een afspraak

Complete tuinaanleg

Zonder gedoe van je tuin gaan genieten

Noem ons tuinmannen, hoveniers, tuinspecialisten of bestratingsdeskundigen, maar het belangrijkste is dat wij jouw tuindromen kunnen waarmaken. We begrijpen dat het uitbesteden van tuinaanleg vaak problemen met zich meebrengt. Veel tuinbedrijven komen hun afspraken niet na, laten je lang wachten op een offerte en stellen de startdatum steeds uit. Bij ons is dat niet het geval. We houden ons aan onze afspraken, bieden tijdig een passende offerte en kunnen snel aan de slag dankzij onze capaciteit en ervaring.

Een tuin dat past bij het huis

Laat ons je tuin aanleggen

We staan klaar om jouw droomtuin te realiseren. Of je nu op zoek bent naar een prachtige voortuin, een strakke achtertuin met fraaie bestrating en beplanting, dat is onze specialiteit. Het beste van alles is dat we tevreden klanten creëren, dat is onze drijfveer! Wist je dat Snijers Tuinen jouw tuin al binnen twee dagen volledig kan aanleggen? Dat betekent dat je nooit lang in de rommel hoeft te zitten.

We verzorgen jouw tuinaanleg van het ontwerp tot de beplanting. De basis van een succesvolle tuinaanleg is een doordacht tuinontwerp. Hiermee bieden we jou zekerheid over je investering. In het ontwerp bepalen we samen de tuininrichting, inclusief de bestrating en het straatwerk. Met onze video 3D-tuinontwerpen zie je precies hoe je tuin eruit zal zien en hoe je ervan zult genieten. Onze voorstellen omvatten vaak ook tuinverlichting, beplanting en de mogelijkheid van een terrasoverkapping. Kortom, we kunnen alles voor je regelen zonder enige zorgen.

Wanneer gaan we met jouw tuin aan de slag?

Maak een afspraak

Contact en adres

info@snijerstuinen.nl

0320337370

Talingweg 98
8218 NX Lelystad
Lelystad

Snijers Tuinen, jouw full-service hovenier, creëert en onderhoudt droomtuinen in o.a. Zeewolde, Almere, 't Gooi, en Lelystad. Van ontwerp tot de beplanting, bomen en overkapping.

Snijers Bestratingen en Tuinen B.V. 2012 - 2024