Een terrasoverkapping van Snijers Tuinen. Deze overkapping is gefotografeerd in de avond zodat je de fraaie verlichting kunt zien.

Een terrasoverkapping van Snijers 

Het maken van een terrasoverkapping doen wij graag en wij doen dit ook vaak. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor kwalitatief goede, duurzame en uiteraard goedkope terrasoverkappingen. Wij kunnen ons aanbod scheiden in verschillende soorten, materialen en met tal van opties. Zo vind je bij ons terrasoverkappingen zoals veranda’s, carports en pergola’s. Daarnaast maken wij tuinhuisjes en blokhutten met daaraan een overkapping.

Maken wij jouw overkapping binnenkort?

Naar welk type overkapping ben jij op zoek? Wij zouden namelijk leuk vinden om samen met jou de mogelijkheden voor jouw tuin te bespreken. Je kan daarvoor vrijblijvend een afspraak maken. Want wanneer wij jouw tuin in het echt zien krijgen kunnen wij een goed beeld krijgen van wat er mogelijk is. En op basis daarvan kunnen wij een scherp prijsvoorstel doen.

Terras overkapping bij een Tuinproject aan de Moesson in Zeewolde, een tuin aanleg project door Snijers TuinenSnijers Tuinen
Grote donker grijze terras overkapping
Houten tuinhuis met veranda en zwarte dakpannen
Terrasoverkapping met dakpannen van Snijers Tuinen
Moderne tuin aangelegd door Snijers Tuinen
Tuinproject Zandgat in Laren